Welkom bij Londerlelie

 

Londerlelie blijft nog tot aan de zomer in Londerzeel.

In de grote vakantie verhuizen we naar Strombeek, nemen we Londerlelie mee en steken we alles in een nieuw jasje om jullie vanaf september welkom te heten op onze nieuwe locatie.

We houden jullie op de hoogte van onze nieuwe naam, logo én ons nieuwe adres!
Wij blijven voor altijd fan van jullie. Blijven jullie ook fan van ons?

Veel liefs, Lentel x

 

hoofd

Hallo!
Eerst en vooral: dikke dankjewel! Waarom? Omdat ik het zo fijn vind dat je op deze site bent beland en je op die manier de sfeer van Londerlelie kunt opsnuiven!

Ik ben Lentel, mama van Lily en Jul, plusmama van Nim en kersverse mama van Moser. Ik hou van pasgeboren baby’s, behangpapier met bloemen, wortelpuree, goed nieuws en flashy broekkousen! In 2006 studeerde ik af als leerkracht Nederlands, Engels en geschiedenis en sindsdien sta ik met veel plezier voor de klas.

Tijdens mijn eerste zwangerschap begon ik me –zoals vele zwangere dames- af te vragen wat voor een kindje mijn dochter zou zijn. Rustig of hevig? Zal ze lekker slapen? Hoe zal ik haar kunnen helpen als ze met een probleem zit? Hoe kan ik haar een gezonde basis geven? Met die vragen in het achterhoofd, begon ik aan een reeks opleidingen die me meer inzicht gaven in hoe baby’s en kinderen ondersteund kunnen worden als iets niet lekker loopt of hoe ze preventief begeleid kunnen worden. Daarbij zijn twee pijlers naar voren gekomen waarbij ik een bijzonder goed gevoel had: yoga en massage. Ik ben ervan overtuigd dat vele kinderen hier ontzettend veel baat bij kunnen hebben, zeker nu stress vaak al op zeer jonge leeftijd zijn intrede doet.

Het was al lang mijn droom een plek te creëren waar kinderen –klein en groot- graag naartoe komen en waar ze even hun batterijen kunnen opladen. Met het oprichten van Londerlelie is deze droom uitgekomen.

Ook voor mama’s, oma’s en andere dames staat onze deur open en dit in de vorm van yoga- en relaxatielessen, massages en voetreflexologie.

Kijk rustig eens rond en ontdek wat er bij Londerlelie bloeit!

Hopelijk tot gauw!

Lentel
X

 

Londerlelie

Meerstraat 88
1840 Londerzeel
T. 0472 737 459