reflexologie voor dames

 

dames reflex tkst

Wat?
Voetreflexologie is een complementaire, natuurlijke therapie die steunt op het principe dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met zones op de voeten. Als deze zones gemasseerd worden, krijgen de lichaamsdelen die ermee verbonden zijn meer energie en dit zorgt ervoor dat ze beter in staat zijn zichzelf te genezen

 

Voor wie?
Voetreflexologie is zowel bedoeld voor mensen die kampen met bepaalde klachten als voor mensen die preventief op een natuurlijke manier aan hun gezondheid willen werken.

arrow Contra-indicaties: besmettelijke ziekten, koorts, aandoeningen die een heelkundige ingreep vereisen, zwangerschap met risicofactoren, trombose, infecties, kanker, ernstige ziekten die tot complicaties kunnen leiden
 

 

 

 

 

Hoe?
Na een verfrissend voetbad worden de voeten gestretcht en vervolgens verwend met een algemene massage. Tijdens deze warm-up worden problemen  -fysieke of psychische- besproken  aan de hand van een anamnese en  er wordt bekeken welke reflexzones  zullen aangepakt worden. Indien er geen problemen zijn, wordt er een preventieve reflexologiebehandeling gegeven die het lichaam relaxeert en die ervoor zorgt dat de immuniniteit verhoogt.

arrow Bij de eerste sessie hoort een zeer uitgebreide anamnese adhv een vragenlijst zodat een duidelijk beeld wordt verkregen.

 

arrowDuur:
De totale duur van een sessie voetreflexologie bedraagt één uur.

 

Prijs

45 euro
 

 

Londerlelie

Meerstraat 88
1840 Londerzeel
T. 0472 737 459