Kinderyoga op feestjes

 

kinderyoga

Wat?
Hou je voor je zoon of dochter een verjaardagsfeestje en wil je er eens iets anders van maken? Laat hen kennismaken met kinderyoga!
Gedurende anderhalf uur neem ik de feestbeesten –de jarige en z’n vriendjes- mee naar de wereld van een door jullie gekozen thema. Staat het feest in het teken van prinsessen? Of piraten? Dan kunnen we de yogasessie hier volledig op toespitsen! Hou je een feestje zonder specifiek thema, dan maken we er een leuk uurtje verjaardags- of feestyoga van!

 

Waar?
De yoga kan perfect gegeven worden bij het feestbeest thuis: in de woonkamer (als die niet piepklein is), in de veranda, op zolder, of in de tuin (bij mooi weer)! We bekijken op voorhand samen wat het meest geschikte yogaplekje is.


Voor wie?
Voor de jarige en z’n vrienden (3e kleuterklasje t/m 6e leerjaar)! De prijs is berekend voor 7 kinderen + de jarige. Zijn er meer genodigden? Kan ook, maar dan betaal je iets meer. 12 Kinderen is het maximum aantal. Mama of papa mogen meehelpen (of meedoen!), maar da’s niet verplicht.

 

Jongens of meiden, speelt geen rol! We maken hoe dan ook veel lol!

Hoe?
arrow
Heb je al een datum gepland of wil je eerst weten of ik vrij ben die dag? Contacteer me – liefst een tijdje voordien- en we plannen het samen!

De yogasessie duurt een 1,5 uur. Ik ben steeds een kwartiertje op voorhand bij jullie om alles klaar te zetten en na afloop heb ik een kwartiertje nodig om alles weer in te laden.

Yoga doe je liefst niet met een volle maag, dus plan de sessie bij voorkeur in VOOR de pannenkoeken of de hapjes. Op die manier heb jij, als ouder, tijd om alles voor te bereiden voor het eten terwijl ik op yogareis ga met de kinderen!

Prijs

110 euro

Deze prijs omvat:
item 2 Uitwerking van de sessie adhv het gekozen thema
item 2 Klaarzetten + opruimen
item 2 Feest- of themayoga voor de jarige + 7 vriendjes
item 2 Gebruik van matjes en yogakussens
item 2 Alle materialen die nodig zijn voor het thema
item 2 Yogageschenkje voor elk kind

Hou je een feestje voor een andere gelegenheid (Communie, Lentefeest,…)? Ook dan is dit concept mogelijk!

Extra:
arrow GEEN transportkosten voor feestjes in regio Londerlelie
(= plaatsen binnen een straal van 10km rond Londerlelie, berekend volgens www.routenet.be)

arrow WEL transportkosten voor feestjes buiten regio Londerlelie
(= plaatsen buiten een straal van 10km rond Londerlelie, berekend volgens www.routenet.be): 33 cent per kilometer!

arrow Vanaf 9e kind: 10 euro extra per kind. Maximum aantal kids = 12!

arrow Aan de hand van alle feestgegevens bereken ik voor jou op voorhand de totale kostprijs zodat niemand voor verrassingen komt te staan!


 

 

Londerlelie

Meerstraat 88
1840 Londerzeel
T. 0472 737 459