yoga voor mama en kind

 

kinderyoga

Wat?
Tijdens deze groepslessen gaan mama en kindje samen op yoga-avontuur. Ook hier wordt steeds gewerkt rond een bepaald thema: kabouters, het bos, de elfentuin,… Aan de hand van spelletjes, ademhalingsoefeningen, liedjes en versjes, knutselactiviteiten, relaxatiemomenten en – niet te vergeten – de yogahoudingen worden de yogabeginselen geïntroduceerd. Voor mama (of papa, oma, opa,…) en de bengel wordt een mix gecreëerd van plezier maken en even tot rust komen!


Voor wie?

Voor alle kinderen – met of zonder probleempjes – van 2 tot 4 jaar en hun mama. Ook papa, oma, opa, … mogen meedoen. Per kind telkens 1 begeleider!

Verschil met de miniyoga-groepslesjes?
Tijdens de miniyoga (vanaf ongeveer 5 jaar) doen de kids alles zelfstandig. Tijdens de yogalessen voor mama en kind is het de bedoeling dat de mama het kindje ondersteunt (of omgekeerd!) zodat ook de allerkleinsten al wat van yoga kunnen proeven. En natuurlijk is het ook een fijn moment van quality time!

Bengelt je kindje wat tussen de twee leeftijdsgroepen en twijfel je? Contacteer me en we bekijken samen wat het beste is voor jouw kind.

 

Hoe?
arrow
De lessen worden gegeven in een reeks van 5 beurten. Je betaalt dus per 5 beurten.
arrow Om het zo knus mogelijk te houden, wordt de groepsgrootte beperkt tot 5 kindjes en hun mama’s.
arrow Elke les duurt 45 min.
arrow Kledij? Makkelijke kledij voor mama en kindje! Les = op blote voetjes of sokken!


Prijs

50 euro

(voor 5 lessen)


 

 

Londerlelie

Meerstraat 88
1840 Londerzeel
T. 0472 737 459